Pedikyr

Fötterna är oftast något man glömmer bort att ta hand om. Men tänk vad de får utstå! Boka en välgörande pedikyr och låt fötterna få må gott en liten stund. Efteråt känns det som att gå på moln. Om du vill ta hand om händerna också erbjuder vi även manikyr.

I vår pedikyr används Kure Bazaars lacker som är 10-FREE vilket betyder att det är fritt från de tio mest skadliga ämnena. Innehållet i Kure Bazaars 10-FREE nagellack är upp till 90% från naturmaterial och innehåller bl.a. bomull, potatis, majs, cellulosa och vete. Formulan är berikad med kiselextrakt från bambu och vitamin E från solrosolja som stärker dina naglar. De resterande, syntetiska ingredienserna (10%), ger lacket hållbarhet och glans, samt gör lacket snabbtorkande.

Ha gärna med dig ett par skor med öppen tå.

trötta fötter

Den här behandlingen passar dig som är gravid eller som bara känner behov av en avslappnande fotmassage. På fötterna och underbenen appliceras en härlig olja som får gotta in sig under massagen.

Pris: 20 min / 250:-

LACKNING TÅNAGLAR

Pris: 20 min / 220:-

SPA-pedikyr

I den här spapedikyren ingår fotbad som renar och mjukar upp fötterna, peeling och inpackning. Därefter klipps och rensas naglar och nagelband. Här filas även fötterna och behandlingen avslutas med en skön fot-och underbensmassage samt lackning av tånaglar om så önskas.

Pris: 40 min / 500:-

Klassisk pedikyr

Behandlingen börjar med fotbad, följt av peeling och klippning och rensning av naglar och nagelband. Fötterna filas och förhårdnader tas bort. Det ingår även en skön fot-och underbensmassage och behandlingen avslutas med att tånaglarna målas i önskad färg. Lackning går att välja bort.

Vänligen notera att behandlingen är till för friska fötter och behandlar inte liktornar, vårtor och svamp.

Pris: 55 min / 550:-