Ekologisk hudvård och make up i Helsingborg

Hej!

Vad roligt att du hittat just till mig! Jag vill göra dig observant på att jag är mammaledig men jobbar just nu torsdagar och varannan lördag. Från och med 1 september har jag öppet mer. Då är det följande som gäller:

Tors 13-19, Fre 9-15, Lör 9-12

Boka tid gör du enklast via hemsidan under BOKA ONLINE eller skicka ett sms. Det går fortfarande att nå mig med frågor eller funderingar, dock kan svar dröja något. Allt finns på plats på salongen så vill du köpa produkter eller presentkort hjälper mina kollegor dig. Skulle du sakna något i sortimentet hör du bara av dig så beställer jag. Vi ses!

Egentligen är det rätt enkelt. Det ska vara härligt att gå på behandling och du ska gå energifylld härifrån. Jag arbetar med ekologiska produkter i både hudvård och make up och samtliga är helt naturliga, utan mineraloljor, siliconer och parabener.

Ni hittar mig och min salong i samma lokal som Goodness Eco Hair på Drottninggatan 78 i Helsingborg. Här delar jag lokal med två fantastiska frisörer. Tillsammans gör vi allt för att ni ska må gott, från insidan och ut och därför arbetar vi alla med ekologiska produkter.

Jag som driver salongen heter Johanna Kjellsson och är en CIDESCO-diplomerad hudterapeut och spaterapeut med utbildning från Yrkeshögskolan för Hudvård och SPA i Stockholm. Jag är även medlem i SHR, Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation.

Det tog lång tid innan jag vågade ta steget att starta eget och under tiden har jag bland annat jobbat på Hotel Skansen i Båstad som hud- och spaterapeut. Ett fantastiskt roligt jobb, men det är ändå något särskilt med att få ha sitt eget. Jag har också en högskoleutbildning i marknadsföring och arbetade efter examen 2008 inom turistbranschen i Stockholm.

Jag hoppas du tittar in! Oavsett anledning är du varmt välkommen!
– Johanna