Ansiktsbehandling

Det klassiska tillvägagångssättet vid en ansiktsbehandling börjar med rengöring, följt av hudanalys, peeling, portömning, massage och slutligen mask. Det passar dock inte alla och vill du ha en skräddarsydd behandling just för dig går det alldeles utmärkt. Vill du hellre bara luta dig tillbaka och låta mig ta hand om dig går det precis lika bra. Du är i trygga händer!

Boka gärna tillval till din ansiktbehandling. Längst ner på sidan ser du vilka tillval som finns att välja mellan.

Ansiktsbehandling Express

En snabb och effektiv behandling där din hud får en riktig uppfräschning. Innehåller rengöring, hudanalys, peeling, kortare ansiktsmassage och avslutande mask.

Pris: 35 min / 425:-

Klassisk ansiktsbehandling

En klassisk ansiktsbehandling för dig som vill ha en renare och friskare hud. Peeling och mask är ett måste för det enastående resultatet, men här ingår även rengöring, hudanalys, ånga, portömning och ansiktsmassage!

Pris: 50 min / 650:-

Klassisk ansiktsbehandling deluxe

En behandling för dig som vill ha allt och lite till! Denna behandlingen påminner om Klassisk Ansiktsbehandling men här är det även inkluderat frans- och brynfärgning, en längre ansiktsmassage samt en avslappnande skalpmassage medan en lystergivande mask får verka.

Pris: 80 min / 850:-

Ansiktsbehandling Lyx

En lyxig ansiktsbehandling med produkter och behandlingstekniker som inriktar sig på att öka elasticiteten i huden och minska fina linjer och rynkor. I den här behandlingen ingår inte frans-och brynfärg. Om du önskar det så boka Klassisk Ansiktsbehandling Deluxe istället.

Pris: 80 min / 900:-

Ansiktsbehandling relax

Den här härligt sköna ansiktsbehandlingen passar alla och inkluderar rengöring och peeling, en lystergivande mask och en avstressande hand-, ansikts- och skalpmassage.

Pris: 45 min / 600:-

aha-behandling

Denna AHA- behandling ger en riktig boost till huden! Huden penslas med en peelande vätska med mjölksyra från sockerbetan och ger huden en fantastisk lyster. Behandlingen har en minskande effekt på åldersfläckar, rynkor och ärr genom att collagenfibrerna stärks, men den är även till för dig med oren hud. Behandlingen är riktigt bra att börja med när du övergår från produkter med syntetiskt innehåll till ekologiska produkter och rekommenderas som en kur en gång i veckan under fem veckors tid för bästa resultat men går även bra som enskild behandling för en otrolig lyster!

Obs! Huden får inte ha rakats eller utsatts för sol de närmaste 24 timmarna före behandlingen.

Pris: 25 min / 350:-

Kur om 5 st : 1600 kr

Djuprengörande ansiksbehandling

En acnebehandling för dig med problemhy. Här lägger vi fokus på rengöring, peeling och mask. Allt för att din hud ska må så bra som möjligt.

Pris: 45 min / 500:-

Klassisk ansiktsbehandling man

En behandling som vänder sig till dig som är man. Produkter väljs efter din hudtyp och har du skägg vårdar vi det lite extra. Här inkluderas bland annat en dubbelrengöring, brynplock, portömning och en härlig ansiktsmassage. Alla ansiktsbehandlingar går att göra om efter dina behov. Tycker du någon av de andra behandlingar verkar intressanta, tveka inte att boka!

Pris: 50 min / 650:-

ögonbehandling

En vårdande behandling för den tunna huden runt ögonen. Innehåller massage och mask. Denna behandling kan med fördel läggas till i en ansiktbehandling.

Pris: 15 min / 185 :-

Tillval till ansiktsbehandling

Varje tillval ger dig 15 – 20 min extra tid i behandling. Välj mellan:

AHA-pensling 185 kr

Extra ansiktsmassage 185 kr

Extra portömning 185 kr

Färgning fransar & bryn 250 kr

Skalpmassage 185 kr

Ögonbehandling 185 kr