Ansiktsbehandling

Det klassiska tillvägagångssättet vid en ansiktsbehandling börjar med rengöring, följt av hudanalys, peeling, portömning, massage och slutligen mask. Det passar dock inte alla och vill du ha en skräddarsydd behandling just för dig går det alldeles utmärkt. Vill du hellre bara luta dig tillbaka och låta mig ta hand om dig går det precis lika bra. Du är i trygga händer!

Fab Face Classic

En klassisk ansiktsbehandling för dig som vill ha en renare och friskare hud. Peeling och mask är ett måste för det enastående resultatet, men här ingår även rengöring, hudanalys, ånga, portömning och ansiktsmassage!

Pris: 50 min / 650:-

Fab Face Special

En behandling för dig som vill ha allt och lite till! Denna behandlingen påminner om den klassiska ansiktsbehandlingen men här är det även inkluderat frans- och brynfärgning, en längre ansiktsmassage samt en avslappnande skalpmassage medan en lystergivande mask får verka.

Pris: 80 min / 850:-

Keep Me Young

En lyxig ansiktsbehandling med produkter och behandlingstekniker som inriktar sig på att öka elasticiteten i huden och minska fina linjer och rynkor. Precis som i Fab Face Special ingår en lång massage, men behandlingstekniken skiljer sig lite åt.

Pris: 80 min / 900:-

Fab Face Massage

Den här härligt sköna ansiktsbehandlingen passar alla och inkluderar rengöring och peeling, en lystergivande mask och en avstressande hand-, ansikts- och skalpmassage.

Pris: 45 min / 600:-

Aha-Mazing Skin

Denna AHA- behandling ger en riktig boost till huden! Huden penslas med en peelande vätska med mjölksyra från sockerbetan och ger huden en fantastisk lyster. Behandlingen har en minskande effekt på åldersfläckar, rynkor och ärr genom att collagenfibrerna stärks, men den är även till för dig med oren hud. Behandlingen är riktigt bra att börja med när du övergår från produkter med syntetiskt innehåll till ekologiska produkter och rekommenderas som en kur en gång i veckan under fem veckors tid för bästa resultat men går även bra som enskild behandling för en otrolig lyster!

Obs! Huden får inte ha rakats eller utsatts för sol de närmaste 24 timmarna före behandlingen.

Pris: 30 min / 450:-

Kur om 5 st : 1950 kr

Bye Bye Breakouts!

En acnebehandling för dig med problemhy. Här lägger vi fokus på rengöring, peeling och mask. Allt för att din hud ska må så bra som möjligt.

Pris: 45 min / 500:-

For Him

En behandling som vänder sig till dig som är man. Produkter väljs efter din hudtyp och har du skägg vårdar vi det lite extra. Här inkluderas bland annat en dubbelrengöring, brynplock, portömning och en härlig ansiktsmassage. Alla ansiktsbehandlingar går att göra om efter dina behov. Tycker du någon av de andra behandlingar verkar intressanta, tveka inte att boka!

Pris: 50 min / 650:-