Ansiktsbehandling

Det klassiska tillvägagångssättet vid en ansiktsbehandling börjar med rengöring, följt av hudanalys, peeling, portömning, massage och slutligen mask. Det passar dock inte alla och vill du ha en skräddarsydd behandling just för dig går det alldeles utmärkt. Vill du hellre bara luta dig tillbaka och låta mig ta hand om dig går det precis lika bra. Du är i trygga händer!

Fabulous Face

En klassisk ansiktsbehandling för dig som vill ha en renare och friskare hud. Peeling och mask är ett måste för det enastående resultatet!

Pris: 50 min / 650:-

Fab Face Special

En behandling för dig som vill ha allt och lite till. Här är det inkluderat frans- och brynfärgning samt en lång ansiktsmassage som ger ett fantastiskt resultat på huden.

Pris: 80 min / 850:-

Weekend Quick Fix

Helgen är räddad! Den här uppfräschande ansiktsbehandlingen ger dig en fantastisk lyster och gör dig redo för vad helgen kan tänkas erbjuda. Dubbelpeeling och mask är hemligheten bakom det strålande resultatet.

Pris: 25 min / 400:-

Keep Me Young

En härlig ansiktsbehandling med produkter och behandlingstekniker som inriktar sig på att öka elasticiteten i huden och minska fina linjer och rynkor. Precis som i Fab Face Special ingår en lång massage, men behandlingstekniken skiljer sig lite åt.

Pris: 80 min / 900:-

Red Eye (Business Special)

Rise and shine early bird! Varför inte börja morgonen med en superhärlig behandling som boostar både dig och din hud för dagens utmaningar? I den här behandlingen ingår det en lättare makeup för att du ska kunna gå till jobbet flawless – självklart är det valfritt!

Pris: 40 min / 500:-

Bye Bye Breakouts!

En acnebehandling för dig med problemhy. Här lägger vi fokus på rengöring, peeling och mask. Allt för att din hud ska må så bra som möjligt.

Pris: 45 min / 500:-

For Him

En behandling som vänder sig till dig som är man. Produkter väljs efter din hudtyp och har du skägg vårdar vi det lite extra. Här inkluderas bland annat en dubbelrengöring, brynplock, portömning och en härlig ansiktsmassage. Alla ansiktsbehandlingar går att göra om efter dina behov. Tycker du någon av de andra behandlingar verkar intressanta, tveka inte att boka!

Pris: 50 min / 650:-